Pranešimas. Saviarcheologinis įrankis „Asmeninės gerovės apskaita“ jau publikuotas!

Sveiki,

prieš kelias dienas informavau, kad baigiau kurti vieną saviarcheologinį įrankį, kuris gali padėti daugiau ar mažiau pagerinti jūsų gyvenimo kokybę. Aš jį pavadinau Asmeninės gerovės apskaita. Paprastai sakant, tai yra MS Exceliu sukurta apskaitos forma, padedanti įsivardinti, ką norėtumėte kasdien veikti, ir padedanti matyti, kaip efektyviai sekasi tai įgyvendinti.

Norėdami apie šį įrankį sužinoti šiek tiek daugiau, galite paskaityti mano praėjusį įrašą arba pažiūrėti šį trumpą video:



Asmeninės gerovės apskaitą galite parsisiųsti IŠ ČIA. Parsisiuntę šį failą (Asmenines geroves apskaita.rar), išarchyvuokite jį ir viduje rasite 2 failus: Asmenines geroves apskaita.xls ir Asmenines geroves apskaita - VADOVAS.pdf. Pirmasis failas yra pati Asmeninės gerovės apskaita, o antrasis, kaip ir sako pavadinimas, – naudojimosi vadovas. Naudojimosi vadove turėtumėte rasti visą reikiamą informaciją.

Šiuo įrankiu laisvai galite dalintis su šeimos nariais, draugais, pažįstamais ir nepažįstamais žmonėmis.

Asmeninės gerovės apskaita yra visiškai nemokama. Jeigu norite atsidėkoti, galite tai padaryti finansiškai (jums priimtina pinigų suma). Daugiau informacijos rasite: www.saviarcheologija.lt/paremti.html

Gero naudojimosi!

P. S. Radę klaidų, turėdami komentarų, pastabų, klausimų dėl naudojimosi arba norėdami kreipis kitu klausimu, galite su manimi susisiekti čia nurodytais kontaktais.

Jums rekomenduojame

3 comments

  1. Keistas, bet labai įdomus ir naudingas išradimas :) buhalterinės apskaitos principus naudoti asmeninio gyvenimo kontrolei - idėja išties originali, manau gali sulaukti pasisekimo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. kaip įdomiai sugalvota, esu sužavėta ! :-) koks jūs įdomus ir patrauklus, Dariau ;-)

    AtsakytiPanaikinti