INFORMACIJA. „Pakilimas iš duženų“ (Emerging From Broken) vertimas

Su didžiuliu džiaugsmu ir entuziazmu pranešu, kad Saviarcheologija.lt pradėjo bendradarbiauti su Emerging From Broken. Tai reiškia, kad tinklaraštyje blog.saviarcheologija.lt periodiškai pasirodys Emerging From Broken tinklaraštyje esančių tekstų vertimai.

Emerging From Broken yra unikalus ir labai informatyvus tinklaraštis, kuriame jo autorė Darlene Ouimet labai atvirai, nuoširdžiai ir drąsiai kalba apie savo ilgametes grumtynes su daugialypės asmenybės sutrikimu, disociatyviu asmenybės sutrikimu, chroniška depresija ir seksualinio smurto padariniais. Savo kelionę asmenybės sveikumo, harmoningumo ir visavertiškumo link Darlene apibūdina kaip sudėtingą, bet kartu ir jaudinančią. Pasak autorės, jos tikslas yra papasakojant savo istoriją perteikti žmonėms viltį, kad įmanoma įveikti baimę, beviltiškumą bei praeities traumų padarinius, išgyti ir gyventi visavertišką gyvenimą.

Be naujojo partnerio Emerging From Broken, Saviarcheologija.lt šiuo metu jau bendradarbiauja su Freedomain Radio, I Rare Soul ir Project NoSpank, o ateityje planuojama partnerių skaičių tik didinti.

Daugiau Saviarcheologija.lt vertimų galite rasti skiltyje Vertimai.

Darius Cikanavičius

Jums rekomenduojame

0 comments